Tapahtumainfo ja saapuminen

Tapahtumapaikkana toimii Järvelän Opintie koulu. Ovet aukeavat klo 14:00. Autolla saavuttaessa koulun välittömässä läheisyydessä on joitain parkkipaikkoja, mutta varmimmin parkkipaikan löydät tien toiselta puolelta terveyskeskuksen pihasta (ks. kartta). Lastauksen ajaksi on mahdollista ajaa auto myös lähemmäksi sisäänkäyntiä. Paikalla on liikenteenohjaus ja opastus.

Järvelän Opintien koulu
Opintie 2
16600 Järvelä

Saavut kätevästi paikalle myös junalla, sillä junapysäkki sijaitsee vain noin 500 metrin päässä koululta. Huom! Koulun ja pysäkin välille on järjestetty kuljetus perjantaina ja sunnuntaina. Ilmoitathan kuljetuksen tarpeesta hyvissä ajoin.

Kartta

Varaa heti sisääntulon yhteydessä lipputosite esiin, jotta rannekkeenvaihto käy näppärästi ja pääset nopeammin siirtymään konepaikallesi. Tämän jälkeen tapahtumaan pääsee sisään vain ja ainoastaan rannekkeella, joka esitetään aina sisäänkäynnin yhteydessä kulloinkin vuorossa olevalle järjestäjälle.

Palvelut

Kaikki Järvelän keskustan palvelut ovat aivan kävelymatkan päässä koululta. Alla muutamia esimerkkejä:

Kebab&Pizzeria Paparazzi, n. 300 metriä.
M-Market Pyrhönen, n. 700 metriä.
S-Market, n. 800 metriä.

Tapahtumapaikalla palvelee myös kioski kellon ympäri, josta voit ostaa virvokkeita ja pientä purtavaa mikäli nälkä pääsee yllättämään kesken kiivaimman pelisession.