Tietopaketti vanhemmille

Verkkopelitapahtumat eli lanit keräävät samanhenkisiä ihmisiä saman katon alle pitämään hauskaa rennon pelaamisen sekä kilpailullisten turnausten merkeissä. Tapahtumissa käy osallistujia kaikista ikäryhmistä sulassa sovussa. Tapahtuma on ikärajaton, mutta järjestäjän suosittelema alaikäraja on 13-vuotta ja tätä nuoremmat voivat osallistua vaikka vanhemman sisaruksen valvonnassa. Tapahtuma on päihteetön.

Lanit kestävät koko viikonlopun ja tapahtumaa on kellonympäri. Sisäänkäynnillä on jatkuva kulunvalvonta eikä sisälle pääse ilman ranneketta. Pääsääntöisesti laneilla on erittäin vähän jos ollenkaan järjestyshäiriöitä, mutta omaisuutta ei silti pidä jättää valvomatta. Tämä pätee tietysti mihin tahansa muuhunkin yleisötapahtumaan. Kävijöiden ollessa samanhenkisiä kaikki tuntevat olonsa varmasti kotoisaksi ja tunnelma kohoaa parhaimmillaan kattoon. Mitään outoa tai ihmeellistä laneilla ei tehdä, vaan se on aivan sitä samaa pelaamista mitä tehdään kotona, mutta nyt ainoastaan samassa tilassa (uusien ja vanhojen) kavereiden kanssa.

Vaikka valvominen kuuluu olennaisena osana laneihin niin järjestäjä kehottaa lämpimästi myös lepäämään riittävästi sessioiden välissä. Yöksi taustamelua vähennetään ja kaikille taataan kohtuullinen unirauha. Tapahtumassa on myös 24/h kioski, joten nälkääkään ei tarvitse kenenkään nähdä. Kaikkein pienemmistä vierailijoista lupaamme pitää erityistä huolta. 

Jos jokin asia mietityttää, niin järjestäjät vastaavat mielellään kysymyksiin! Yhteystiedot löytyvät täältä.

Mika Penna
Puheenjohtaja, SälliBous Ry